Nieuwe ontwikkelingen in Wikiwijs Maken!
wikiwijs maken
Bekijk deze nieuwsbrief online
Nieuwsbrief mei 2016
De maanden mei en juni zijn drukke maanden voor de ontwikkelaars van Wikiwijs. Wil je graag dat zij iets ontwikkelen waar jij al tijden behoefte aan hebt? Dit is je kans! In deze nieuwsbrief roepen we alle Wikiwijs-gebruikers op om ideeën voor verbetering met ons te delen. 
 
Concept-arrangementen & wijzigingen vraagvormen
Komende week komt er een nieuwe versie online van Wikiwijs Maken met daarin twee belangrijke wijzigingen. Op de eerste plaats wordt het mogelijk om te werken met concept-arrangementen, zodat je verbeteringen of nieuwe versies 'achter de schermen' kunt doorvoeren.
Bovendien worden er een paar veranderingen doorgevoerd die het makkelijker maken om vragen op te stellen binnen je arrangementen.

Bekijk de details in de handleiding
 
Wikiwijs Zoeken wordt vernieuwd
Een team van ontwikkelaars werkt aan een compleet nieuwe zoekpagina voor Wikiwijs. We hebben vaak te horen gekregen dat het zoeken van leermateriaal in Wikiwijs tamelijk ingewikkeld was. De volgende versie van de zoekpagina wordt daarom eenvoudiger en intuïtiever. Voor de doorgewinterde Wikiwijs-gebruikers blijft het mogelijk om allerlei filters te gebruiken.
 
Heb je ook ideeën voor ontwikkeling?
Kennisnet is continu aan het werk om Wikiwijs Maken te verbeteren. Soms zijn de verbeteringen heel zichtbaar, soms zitten ze onder de motorkap.

Bij het verder ontwikkelen van Wikiwijs Maken houden we graag rekening met jouw wensen als gebruiker. We zijn heel benieuwd naar je mening. Hoe kunnen we het voor jou makkelijker maken om lesmateriaal en arrangementen te maken?

Mail je idee naar info@wikiwijs.nl.
 
Uitgelichte arrangementen
Sommige leermiddelen zijn goede voorbeelden van wat er met Wikiwijs Maken allemaal mogelijk is. Ze verdienen het om wat extra aandacht te krijgen. Neem vooral eens een kijkje en laat je inspireren:
Mark Duijf en Liesbeth van Hees maakten voor het (V)MBO een uitgebreid arrangement over Leesvaardigheid bij zakelijke teksten met veel oefeningen.
Rianne van den Braak verzamelde oefeningen voor spellingproblemen in het arrangement Spelling.
Annemie Seinstra maakte een les over HALT-straffen.
 
Wil je deze e-mails niet meer ontvangen? Meld je dan hier af »
Team Wikiwijs Maken - Voor meer info over deze nieuwsbrief of Wikiwijs Maken, neem contact op via support@kennisnet.nl, support.kennisnet.org of 0800 321 22 33.