250.000 lessen gevolgd in eerste vier weken
wikiwijs maken
Bekijk deze nieuwsbrief online
Nieuwsbrief september 2016
In deze nieuwsbrief:
  • Nieuwe versie online
  • Workshop Wikiwijs Maken voor lerarenopleiders
  • Recordaantal lessen gevolgd bij Wikiwijs Maken
  • Een eigen methode met de Stercollectie Engels
 
Nieuwe versie online
Sinds de ochtend van 13 september is er weer een nieuwe versie van Wikiwijs Maken online. Wijzigingen zijn bijvoorbeeld dat de iconen er anders uitzien en dat er meer mogelijk is met audio en video in tekstelementen. Bovendien zijn er een paar veranderingen doorgevoerd wat betreft toetsen en oefeningen.

Wil je weten wat er precies is veranderd? Bekijk de handleiding
 
Workshop Wikiwijs Maken voor lerarenopleiders
Op 9 november 2016 organiseert Kennisnet in samenwerking met de Fontys Lerarenopleiding Tilburg een workshop Wikiwijs Maken voor lerarenopleiders. In deze workshop leer je hoe je bestaand lesmateriaal arrangeert en nieuw lesmateriaal maakt met behulp van Wikiwijs Maken.

Meer weten of inschrijven? Kijk op wikiwijsleermiddelenplein.nl
 
Recordaantal lessen gevolgd bij Wikiwijs Maken
Steeds meer scholen en docenten weten Wikiwijs in te zetten in hun lessen. Dat blijkt uit de cijfers: In de eerste vier weken van dit schooljaar hebben leerlingen 250.000 lessen gevolgd bij Wikiwijs Maken. Dat is 35 procent meer dan in dezelfde periode van het vorige schooljaar.

Lees het artikel en bekijk ook de meestgebruikte arrangementen
 
Een eigen methode met de Stercollectie Engels
Rachel Wolsink en Soraya Kuipers ontwikkelden hun eigen methode Engels, waarmee ze kunnen inspelen op de individuele behoeftes van iedere leerling. Zij deden dat door eigen arrangementen te maken met behulp van de Stercollecties, te vinden in Wikiwijs.

Lees het interview op vo-content.nl
Wil je deze e-mails niet meer ontvangen? Meld je dan hier af »
Team Wikiwijs Maken - Voor meer info over deze nieuwsbrief of Wikiwijs Maken, neem contact op via support@kennisnet.nl, support.kennisnet.org of 0800 321 22 33.